Egyéb

Bruder 2017 – Új termékek

Év elején jelent meg a JEEP Wrangler Rubicon tűzoltóautó és a Schäffer 2034 kompakt rakodógép. A rakodógépből érkezett egy alap és egy figurával és tartozékokkal kiegészített doboz is.

2017-ben tovább bővültek a szerelhető kerekű traktorok. Érkezett egy új Steyr modell, a 6300 Terrus CVT, alap és homlokrakodós változatban. A másik Bruder traktor a Case IH Optum 300CVX, amit 3 változatban lehet majd megvásárolni. Az alap és homlokrakodós modell mellett elérhető lesz egy pótkocsival együtt csomagolt traktor is. Ez a pótkocsi a tavaly megjelent félcső pótkocsi. 2017-es újdonság ennek a pótkocsinak teherautókhoz csatlakoztatható változata.

Két vázra (MAN TGA és MAN TGS) két kukásautó felépítmény érkezett kétféle színben. Az új MAN TGA-k nagyon kedvező árú kukásautók. Narancs és zöld színben készülnek. A behordó mechanizmust viszont kihagyták ezeknél a járműveknél, az ajtók sem nyithatóak, a figurák nem ültethetőek be a fülkébe. A másik verzió a MAN TGS vázra épített, csigás behordóval szerelt kukás felépítmények. Fehér-narancs és zöld-sárga.

A Bruder 2017-ben hat új MAN TGS verziót tervezett. A már említett kukásautókat, egy darusautót, egy építőipari teherautót és egy igazi újdonságot a tartálykocsit.
A Bruder üzemanyag szállító autók (MAN TGS és MACK Granite) tankja megtölthető. A tanker tartálya a felső pumpával nyomás alá helyezhető és az oldalsó tankoló csővel már mehet is az „üzemanyag töltés”. Ehhez csak egy kis kart kell elbillenteni. A szállító tartályból létezik egy pótkocsis verzió is. Ezt a tankerek után csatolva egy pótkocsis üzemanyag szállító szerelvényt lehet összeállítani.

Tűzoltóautók, rendőrautók, daruk, jeepek, teherautók a Bruder választékában. Hatalmas termékválaszték, de egy valami hiányzott eddig. Sokszor rá is kérdeztek a vásárlóink: és mentőautó nincs? 2017-es Bruder újdonság az MB Sprinter mentőautó. Az doboz tartalmaz egy mentős figurát és orvosi kiegészítőket, mentős felszerelést. A mentőautó kiegészítő készlete lehet a sürgősségi figurakészlet, ami egy mentőorvost és egy sérültet tartalmaz a szükséges kiegészítőkkel együtt.

És végül a RAM. Nem, nem. A Bruder nem kezdett el memóriát gyártani (Random Access Memory), bár remélhetőleg hamarosan tetszőlegesen elérhető lesz. Itt most a Bruder Ram 2500 Power Wagon modelljéről van szó. Egy vadonatúj pickup ami elérhető lószállító utánfutóval együtt is.

[yith_wc_productslider id=”12395″]