Egyéb

Bruder termékvideók

Ma már havonta jönnek ki a Bruder jobbnál jobb kisfilmjei. Ezeket a látványos filmeket hatalmas terepasztalokon, videós effektekkel profik készítik. Egy film mindig egy terméket vagy témát mutat be, összekapcsolva a Bruder járműveket, kiegészítőket, figurákat.

Régebben sajnos erre nem fordítottak figyelmet a Brudernél. Nem voltak termékvideók, kisfilmek, csak a Youtube-on elérhető, néhány rajongók által készített videó. 2007-ben én is készítettem 4 termékvideót. Ezek ma is elérhetőek, igaz már csak a játékok fele van forgalomban. Akit érdekel, itt megnézheti:

2010-ben jött a változás. A Bruder Toys America elkezdte a termékbemutató kisfilmek készítését, amik egy-egy terméket mutattak be. Ezek a videók folyamatosan készültek, ma már nagyjából kétszáz ilyen kisfilm érhető el. Ebből a 200 db-ból 195 elérhető weboldalainkon is a terméklapokon. 2012-ben a Bruder készített néhány termékvideót a legkedveltebb modellekről, de az újabb filmek elég nehézkesen érkeztek.

A változást a bword sorozat hozta meg. Emberekkel már egészen más filmeket lehetett készíteni. Az áttörést ez a videó hozta meg:

Ezek után már jöttek sorban a fent említett, profi módon elkészített terepasztalos videók.
A Bruder videókat a Youtube-on itt találod:

[bsf-info-box icon=”Defaults-info” icon_size=”32″ title=”Bruder kisfilmek és termékvideók a terméklapokon!” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_color=”#dbdbdb”]Ne feledd! Ha érdekel egy Bruder játék a terméklapokon részletes információkat, termékleírást találsz. Több mint 200 játéknál megtalálod a belinkelt termékvideót, amit az oldalon meg is nézhetsz.[/bsf-info-box]